Apartmaji

Apartmaji

Področje ponuja raznovrstne nastanitve

Apartmaji


Apartmaji Silva

Vlado Žnidarič s.p.
Cezanjevci 8,
9240 Ljutomer

Na skrajnem SV Slovenije, kjer se Slovenske gorice združijo s Panonsko nižino, si lahko v osrčju Prlekije napolnite duha in odpočijete od vsakodnevnih naporov v treh apartmajih z dvema ležiščema  (plus dodatno ležišče) in enem apartmaju s štirimi ležišči. Dva apartmaja imata balkon, vsi pa imajo TV in brezžični dostop do interneta.

Apartmaji Jas-Mar + muzej starodobne kmetijske mehanizacije

Radoslavci 57
9243 Mala Nedelja

Apartmaji Jas-Mar se nahajajo v neposredni bližini kopališča Bioterme Mala Nedelja. V osrčju Prlekije vas čaka prijeten oddih, v lepi podeželski naravi in čistem okolju, kjer boste pozabili na vsakodnevne skrbi in se predali užitkom. Okolje, v katerem se nahajata apartmaja, vam daje občutek zasebnosti.
Objekta sta sodobno zgrajeni in opremljeni brunarici, ki vam nudita nadstandardno bivanje. V pritiličju se nahaja predprostor, kopalnica (tuš, wc, umivalnik), kuhinja, jedilnica in dnevni prostor s teraso, v mansardi pa so dve dvoposteljni sobi z balkonom.
Naša lokacija apartmajev vam nudi možnost sprehodov v naravo, kolesarjenja in obiskov različnih termalnih kopališč.

Počitniška hiša Podhamer

Nunska graba 5a
9240 Ljutomer

Na samem vrhu hriba obdanega z neskončnimi vinogradi in božanskim razgledom na vse štiri strani neba, se nahaja počitniška hiša »Podhamer«. Tukaj se pozabi na čas in skrbi, tukaj se občuti lepoto neokrnjene narave. Tako daleč od realnega sveta, hkrati pa le 4 km od mesta Ljutomer in 1 km od asfaltne ceste. Podhamer je odlična izhodiščna točka za tiste ki želite mir, užitkarje in tiste z nemirnim duhom, ki iščete različne aktivnosti.

Turistična kmetija Galunder domuje v Veržeju na robu Prlekije. To je kraj, ki je na eni strani obdan z gozdovi in reko Muro, na drugi strani pa s prleško ravnico, ki se razprostira vse do vznožja Slovenskih goric. V sklopu apartmajev je urejena zelenica z otroškimi igrali, prostorom za žarjenje in lično urejeno utico za popoldanski počitek.